Om Klinikken

ANN Klinik ligger på Åboulevard 1, 1635 København V  ved Peblinge Søen i indre København og ved siden af Frederiksberg, og er tæt på Forum metro station. Busserne 12 og 66 holder lige foran døren. Der er to behandlerværelser for tiden.

Klinikken kan hjælpe dig med alt fra en almindelig forkølelse til en meget alvorlig sygdom eller fra en akut skade til en kronisk lidelse.

Min akupunkturbehandling fokuserer på at behandle rodårsagen, med vægt på hele kroppen i stedet for på et enkelt symptom, så de fleste klienter får et hurtigt, effektivt og langvarigt resultat.

Jeg kombinerer under behandling flere akupunktur behandlingstekniker som fx: traditionel kinesisk klassisk akupunktur, Scalp akupunktur, øreakupunktur, fodakupunktur eller japansk stil akupunktur efter behov. Alle disse akupunkturer er baseret på traditionel kinesisk akupunktur teori.

Jeg bruger de mindste nåle og vil give klienterne en næsten smertefri behandling.

Klinikken tilbyder selvfølgelig også kinesisk massage (tui na) og zoneterapi med gode resultater samt en wellness oplevelse.

Jeg er meget taknemlig for at klinikken har mange loyale og søde mennesker som klienter. Min akupunktur er effektiv i mange forskellige forhold, fordi den fokuserer på hele kroppen og justerer for at imødekomme hvert enkelt behov.

Book en tid online eller ring 2729 3353

 

 

 

 

 

Baoyun Du

Her kan du læse hendes faglig uddannelses forløb:

  • 2017 Uddannet RAB registreret akupunktør
  • 2014 Uddannet RAB registeret zoneterapeut
  • 2013 Praktik på det private sygehus i Tianjin, Kina
  • 2012 Praktik 4 uger på en klinik på Østerbro København
  • 2012 Praktik 6 uger på et privat kinesisk medicinsk sygehus i Tianjin, Kina
  • 2011 Diplom uddannelse i akupunktur og traditionel kinesisk massage fra Beijing "University Of Chinese Medicine, Kina."