Vi er flyttet

Klinikken er flyttet til nye lokaler på Julius Thomsens Gade 14, som kun er 2 minutter fra den gamle adresse.

Velkommen til annklinik.dk

Her kan du finde information om behandlingsmuligheder som du kan prøve.

Det kinesiske tegnord 安 udtales som ANN der betyder sundhed, fred, tryghed, sikkerhed.

Klinikken anvender klassisk kinesisk akupunktur, øreakupunktur, cupping, Gua sha, Moxa, zoneterapi , kinesisk massage Tui Na og akupressur osv. til hjælpe dig med at frigøre dig fra smerter, eller akutte og kroniske sygdomme.

Klinikkens mål er at give dig en professionel behandling med tryghed, effektivt og kvalitet.

For at så hurtigt som muligt til at fjerne dine smerter, lidelser og sygdomme vil klinikken kombinere alle naturlige lægekunster inden for det kinesiske medicin område efter behov.

Vi glæder os til at hjælpe dig.

Hvad behandles

BEVÆGELSESAPPARATET:

Sygdomme i bevægelsesapparatet er sygdomme i knogler, led, muskler og sener. Sygdommene viser sig både som akutte og kroniske smerter. Næsten alle mennesker vil i løbet af livet opleve knoglebrud, muskelsmerter, slidgigt, diskusprolaps, overbelastningsskader eller en af de mange andre sygdomme i bevægelsesapparatet.
Lidelser i bevægelsesapparatet er svære at undgå jo ældre vi bliver. Ofte skyldes det svækkelser i bindevævet, forkalkninger, slitage og forringet udskillelse som kan vise sig i mange former.
Akupunkturbehandling er et fantastisk værktøj til både smertelindring og reel behandling af årsagen til sygdommene.

Er du i tvivl om du skal prøve akupunktur? Du kan altid kontakte klinikken og få en uforpligtende samtale.

MAVE – TARM SYGDOMME

Mave-tarmsystemet består af mavesækken, tyndtarmen, tyktarmen og endetarmen, og er en væsentlig del af fordøjelsessystemet. Lever, galdeblære, mund og spiserør hører også til fordøjelseskanalen.

Sygdomme i mave-tarmsystemet giver ofte smerter, kvalme, forstoppelse, blodig afføring eller opkastninger. I tusindvis af danskere lider under det til hverdag. Disse er de 6 mest udbredt mave- tarmsygdomme hos danskere :

Morbus Crohn, Colitis ulcerosa, Irritabel tyktarm med diarré, irritabel tyktarm med forstoppelse, irritabel tyktarm med vekslende afføring og Mikroskopisk kolit

Akupunkturbehandling er et fantastisk værktøj til at kurere sygdommene og holde fordøjelse systemet i balance.

Er du i tvivl om du skal prøve akupunktur? Du kan altid kontakte klinikken og få en uforpligtende samtale.

MENTALE – EMOTIONELLE LIDELSER

Psykiske lidelser kan manifestere sig på mange måder, som ved depression, hvor patienten føler sig nedtrykt med manglende lystfølelse etc. Angsttilstande er dels en naturlig reaktion og dels en sygelig tilstand. Ved fobiske tilstande er angsten ofte kun rettet mod specifikke situationer. Stress er en ofte naturlig reaktion der er blevet fremprovokeret af en belastning.

Akupunktur er meget effektiv mod søvnløshed, stress, depression og angst osv.

Er du i tvivl om du skal prøve akupunktur? Du kan altid kontakte klinikken og få en uforpligtende samtale.

ENDOKRINOLOGI (HORMONSYGDOMME)

Den vel nok mest kendte hormonsygdom er sukkersyge (diabetes mellitus), som der findes to typer af: type 1 og type 2. Ved type 1 kan bugspytkirtlen ikke producere insulin. Og ved type 2 (kendes også som gammelmandssukkersyge) dannes der insulin, men kroppen evner ikke at bruge den. Resultatet er det samme: En farlig høj blodsukkerkoncentration, som det er nødvendigt at behandle.
Stofskiftesygdomme, knogleskørhed (osteoporose) og blodtryksproblem er også de mest udbredte hormonsygdomme hos danskere.

Er du i tvivl om du skal prøve akupunktur? Du kan altid kontakte klinikken og få en uforpligtende samtale.

GYNÆKOLOGISK SYGDOMME

Sygdomme kan være betændelser, svulster, blødningsforstyrrelser, urinlækage, barnløshed, menopausale symptomer, præmenstruelt syndrom (PMS)

Kvinder og mænd er rimeligt ens, men der er forskel på hvad de påvirkes af. Kvinder er især sårbare under menstruation og lige efter fødslen, og her bør der tages ekstra hensyn. Kvinder kan også påvirkes ved følelsesmæssige faktorer fx bekymring, sorg, vrede…, fødsler og graviditet , P-piller, abort osv.

Er du i tvivl om du skal prøve akupunktur? Du kan altid kontakte klinikken og få en uforpligtende samtale.

NEUROLOGISKE SYGDOMME

Hovedpine og migræne

Migræne er en sammensat størrelse, oftest karakteriseret ved intense ensidige pulserende hovedpineanfald.

Oftest kendetegnes migræne ved en halvsidig kraftig hovedpine. Nogle gange mærker du sanseforstyrrelser også kaldet aura før et migræne anfald.
Det kan være lugte, synsforstyrrelser og aversion mod lys. Et migræne anfald ledsages ofte af kvalme.
Muskulære lidelser kan være en anden årsag til migræne . F.eks spændinger i nakken, skævhed i kroppen, kæbespændinger.

HJERNERYSTELSE

Hjernerystelse er en overstrækning af nervecellerne i hjernen efter et slag mod kraniet. Dette betyder, at dele af hjernens funktioner i større eller mindre grad midlertidigt kobler fra.
Man oplever umiddelbart tit hovedpine, kvalme og kaster måske op, koncentrationsproblemer, usædvanlig træthed, synsforstyrrelser og svimmelhed.

DIVERSE:

Afhængigheds kontrol
igangsættelse fødsel
Hældespor
For højt blodtryk

 

HVORDAN FORGÅR EN BEHANDLING

Hos ANN Klinik vil du få en hel pakke af behandling efter behov.
Når du kommer første gang tager vi en samtale om problemerne, og tager hensyn til din alder, fysisk og psykisk tilstand og andre tegn. Derefter vil vi begge (dig og behandler) blive enige om hvilken behandlingsform er den helt rigtige for dig. Her vil der typisk blive stillet en puls- og tungediagnose. Begge diagnose metoder afvikles med patienten som omdrejningspunkt til, at fastslå den dybere årsag til problemerne for det enkelte individ.

Det er derfor vigtigt at alle informationer kommer frem i samtalen for at gøre diagnosen så præcis som muligt.
Efter samtalen sammensætter jeg et behandlingsforløb og jeg vil i mellem tage hensyn til din reaktion under behandlingen. Jeg rådgiver dig også med hensyn til livsstil og kost og giver dig måske øvelser du skal lave når behandlingen er slut.
I behandlingen bruger jeg akupunktur, Tui Na massage, Gua Sha, cupping, varmelampe og Moxa. Jeg bruger tynde sterile nåle og du kan mærke en prikken når nålen går igennem huden.

Hvad sker der efter behandlingen

Du kan forvente at blive fysisk træt – især efter de første behandlinger. Dette er blot tegn på, at behandlingen virker rigtigt. Efter behandlingen er det god ide at tage den med ro så virkning ikke fortager sig, så det er vigtigt at holde træningsfri samme dag og tage det stille og roligt resten af dagen.

Før behandlingen er det vigtigt du har spist, så dit blodsukker er oppe når du kommer til behandling. Det er desuden godt at drikke meget vand efter behandlingen for at få det optimale ud af behandlingen.