Vi er flyttet

Klinikken er flyttet til nye lokaler på Julius Thomsens Gade 14, som kun er 2 minutter fra den gamle adresse.

Om Annklinik

ANN Klinik ligger på Julius Thomsens Gade 14, 1635 København V  ved Peblinge Søen i indre København og ved siden af Frederiksberg, og er tæt på Forum metro station. Busserne 12 og 66 holder lige foran døren. Der er to behandlerværelser for tiden.

Klinikken kan hjælpe dig med alt fra en almindelig forkølelse til en meget alvorlig sygdom eller fra en akut skade til en kronisk lidelse.

Min akupunkturbehandling fokuserer på at behandle rodårsagen, med vægt på hele kroppen i stedet for på et enkelt symptom, så de fleste klienter får et hurtigt, effektivt og langvarigt resultat.

Jeg kombinerer under behandling flere akupunktur behandlingstekniker som fx: traditionel kinesisk klassisk akupunktur, Scalp akupunktur, øreakupunktur, fodakupunktur eller japansk stil akupunktur efter behov. Alle disse akupunkturer er baseret på traditionel kinesisk akupunktur teori.

Jeg bruger de mindste nåle og vil give klienterne en næsten smertefri behandling.

Klinikken tilbyder selvfølgelig også kinesisk massage (tui na) og zoneterapi med gode resultater samt en wellness oplevelse.

Jeg er meget taknemlig for at klinikken har mange loyale og søde mennesker som klienter. Min akupunktur er effektiv i mange forskellige forhold, fordi den fokuserer på hele kroppen og justerer for at imødekomme hvert enkelt behov.

Book en tid online eller ring 2729 3353

HER KAN DU LÆSE HENDES FAGLIG UDDANNELSES FORLØB:  

  • 2017 Uddannet RAB registreret akupunktør
  • 2014 Uddannet RAB registeret zoneterapeut
  • 2013 Praktik på det private sygehus i Tianjin, Kina
  • 2012 Praktik 4 uger på en klinik på Østerbro København
  • 2012 Praktik 6 uger på et privat kinesisk medicinsk sygehus i Tianjin, Kina
  • 2011 Diplom uddannelse i akupunktur og traditionel kinesisk massage fra Beijing “University Of Chinese Medicine, Kina.”
Akupunktur – hjælp med rygsmerter

Akupunktur – hjælp med rygsmerter

Akupunktur kan hjælpe med rygsmerter. Akupunktur er en effektiv behandlingsmetode, der sigter mod at lindre smerter, løsne spændinger og fremme kroppens naturlige helingsproces. Ved at stimulere specifikke akupunkturpunkter på ryggen kan akupunktur hjælpe med at...

læs mere
Sammenslutning af kinesiske behandler i Europa

Sammenslutning af kinesiske behandler i Europa

Sammenslutning af kinesiske behandler i Europa Jeg er med i en TCM ( traditional chinese medicine) gruppe som er en sammenslutning af kinesiske behandlere i Europa.En gang om ugen skal vi skiftevis fremlægge en behandlingsag for hinanden. Det er min tur i denne uge....

læs mere
Søvn er vigtig for genopretning af stofskifteproblem

Søvn er vigtig for genopretning af stofskifteproblem

Mennesket bruger ca. en tredjedel af livet på at sove. Som patient med et skjoldbruskkirtel problem kan du, hvis du ikke får nok søvn få disse problemer : Kortsigtet hukommelsesnedgang  Reduceret evne til at indlære nye ting Endokrine lidelser (forværret...

læs mere